Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø den 19.9.2009

Æbelø i september.

Med den vejrudsigt de lovede for weekenden ville Helle og jeg en tur på øen, vi pakkede bilen straks vi kom hjem fra arbejde, og et par timer efter var vi på Nordre Bråd.

Der var en del fisk, dog alle for små, så enkelte store fisk boltre sig langt uden for kastehold. Jeg kunne tage kajakken og ligge mig derude, men valgte som de foregående gange at fiske fra kysten. Vi havde besøg af en lille sæl der farede rundt i området, den kravlede op på den store sten, hvor den lå og solede sig.

Helle var begejstret over at se dette, naturen på tæt hold.

Bjarne Rørbæk og Michael kom padlende ved 9 tiden om morgenen, de havde fisk ombord, 2 stk. hver, fanget ganske kort tid efter de var sejlet ud, de var tilfældigt ramt ind i en stime havørreder på vej op mod Nordre Bråd. Vandet var stigende og jeg havde endnu ikke fået fisk på tasken, havde den sidste times tid set flere fisk længere ude, de nærmede sig kastehold, fik en del under målet og glippede et par gode fisk inden denne på 50 cm og 1490 gram lod sig friste af en final.

Turen hjemad var lidt hårdere end derop, men vi kom i land og endnu en tur i selskab med naturen på tæt hold, var desværre overstået, jeg ser allerede frem til den næste tur.

 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk