Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Barsø den 17.10.2009

Barsø Ølcup efteråret 2009.
Det var med en hvis spænding vi atter skulle afvikle efterårsturen til Barsø, folk ankom i god tid til Barsø Landing så der var tid til en lille en, samt en enkelt kop kaffe inden turen over.

Vinden var nordlig og det betød få fiskepladser på øen, vi var "kun" 17 mand, så der var rigelig med plads, de fleste fisk blev fanget i bugten på sydsiden, bunden her er også rigtig fin havørred bund. Måske det også kunne skyldes vejret, må stå hen i det uvisse 🙂

Folk hyggede og sludrede og nød det gode vejr, da skydækket åbnede sig, tror nok at vi alle frøs en smule det første stykke tid.

Morten Ørnstrup blev overrasket af et elektrisk hegn, og havde besvær med forceringen af østsiden, i de høje bølger. Christian mærkede ikke et nyk i fluen og ser frem til optimale forhold ved næste besøg på øen.Frank og Ove hyggede sig med en lille stime ørreder, Ove tog en af dem og lod et par stykker gå igen 🙂 Tror de fiskede med fluen Ren Gift.

Kristian fiskede som en besat på at fange en ørred der kunne blive kåret som dagens største, årsagen var nok ikke øl eller årsabbonnement, tror mere det var en trang for at triumfere, da det jo var Frank der skulle overrække øl og årsabbonnement til vinderen, der er vist et eller andet mellem dem :-).

Vi fiskede til ca. 16.15 hvorefter vi vandrede mod færgen.Her havde folk slået sig ned og sludrede om dagens begivenheder, inden færgen kom og sejlede os tilbage til fastlandet.

Dan en af skovfolkene fangede dagens største en flot havørred på 54 cm. skarpt efterfulgt af Torben og Claes, Monrad og Kristian fangede også et par havørreder, tror de fleste fangede eller mærkede noget.
Turen over mod Barsø Landing foregik i det fineste vejr. Godt ovre var der tid til præmieoverrækkelse, Frank skulle udføre hvervet, og gjorde det godt. Håber vi ses næste år til en ny øldyst på Barsø.

     

Der rigges til og terrænet sonderes

 

Fin fisk der blev foreviget på behørig vis til fiskehungrende fluefiskere 🙂 Fru Møller måtte tage den stejle skrænt via rodnettet på et stort bøgetræ. vi skulle have taget lidt billeder fra toppen
     

Her ses en af skovfolkene med sin fine fangst.

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk