Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø den 4 og 5 august 2009


Det første kendetegn når man nærmer sig Æbelø er disse træer der står vindblæste, disse træer ser jeg altid frem til at møde.

Æbelø kaster igen fisk af sig

Vi valgte at padle ud mellem Dræet og Æbelø Holm, måske man kunne få et glimt af de eftertragetede multer, men heller ikke denne gang var de tilstede.

Turen derover gik dejligt nemt, der var så at sige ingen vind, så vi krydsede over, da vi nærmede os Nordrebråd sad der edderfugle og skarv på stenene, et godt tegn, det betød mennesketomt på pladsen ved det store rev.

Vores lille lejrplads ligner næsten sig selv, dog har vi denne gang en lille gasgrill med der skal gøre turen lidt nemmere når der skal laves mad.

Ved 19 tiden viser de første gode fisk sig, jeg genudsætter de 3 første alle fisk over de 45 cm. vi havde jo planlagt turen til 24 timer.
Den første fisk over 50 cm. snupper jeg i nettet for lige at være helt sikker på at få en havørred med hjem. 🙂
Næste fisk bliver der også skudt en serie billeder, fru Møller kan bare det der. 🙂
Da den første fisk ligger sikkert oppe i køletasken, vælger jeg at kane de næste fisk ind.
Denne fisk er 50,5 cm.
Denne fisk var turens største, i hvert fald på land 🙂
Billede af de tre fisk der huggede fluen inden midnat.
Solopgangen blev smuk, med et stænk af havgus.
Krydderet med denne havørred på 51 cm. hvad er smukkere.
Næsten som sædvanligt dukkede der bådfiskere op, de har for vane at kaste anker oppe på revet, ikke særligt klogt.

Mens de lå derude fightede jeg flere fisk med stangen nede i vandet, heldigvis kun små havørreder, men jeg ved hvis de ser det, så bliver de liggende, også selv om det er små fisk.

Jeg undgik flere fisk der viste sig indenfor mit kastehold, bare de da snart sejlede videre. Langt om længe, måske meget længe for dem, ca. 15 minn. sejlede de videre til næste rev, de er ikke særligt tålmodige de bådfiskere.

Jeg så kort tid efter aktivitet i overfladen, kastede the final i området, fisken tog den i et skumsprøjt, 51 cm. og godt ved huld.

Også i år skulle vi opleve en sejlbåd der stødte på grund, en far med sine 2 børn kom sejlende, lidt for tæt på til min store forundring, der er jo en grund til at der langt ude står en kost, men mange er bedøvende ligeglade, og det koster en bundskrabning.
Helle og jeg havde pakket på daværende tidspunkt og ville hjemad, han prøver at kalde på os, jeg padler derud, og padler hans anker line helt ud, manden ville prøve at hive sig fri, jeg fortæller ham det er bedre at ringe til Bogense efter assistance, det er ikke første gang dette sker, og det vil højst sandsynligt ske mange gange endnu.

Turen hjemad gik rigtig godt her er en lille billedserie, der indeholder kajaksejlere, badegæster, indsejlingen mellem Dræet og Æbelø Holm, Helle langt ude ved de store sandbanker, og vadestedet hvor vi tager kajakkerne op.
En dejlig tur, vi kommer igen.

     

Familie medlemmer på pladsen Skarv 🙂

 

Fanget                                                                Flot blankfisk                                                      Hugget
 
     

                                                                       Billede af de tre fisk der huggede fluen inden midnat.

 

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk