Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø den 4 og 5 juni 2010

Æbelø Grundlovsdag 2010.

Slog både fynboerne og sjællænderne med flere stanglængder 🙂  Helle og jeg tog til Æbelø den 4. juni først på aftenen, vores første tur til Æbelø i år, turen var ment som en slags afslapnings tur og lidt rekognisering, forud for årets tur til Æbelø med Fluefiskersiden.dk.
Hvilket skulle vise ikke at holde stik fredag og tidlig lørdag. Selv om Æbelø ligger på Fyn, kan en jyde på 51 sagtens være med.

Vinden var svag da vi fredag ankom til øen, vi valgte Nordrebråd, da vi kom derop var der allerede 2 kajakker samt fiskere fra både Sjælland og Fyn, vi fangede pænt mange under målet.

Sjællænderen blev i løbet af natten syg, måske med lungebetændelse, håber han er kommet nogenlunde ovenpå igen, hans makker mistede en 50 cm. fisk på stripperen i det tidlige morgengry, fynboerne fangede ikke andet en et par undermålere. Jeg selv fik nogle stykker der iblandt en fed fisk på ca. 45 der bed lige inden kl. 01.00, den fik lov at svømme igen, da vi havde aftalt at nyde vejret og slappe af hele lørdagen derovre, og er der ikke is nok med, er den gået til når vi når hjem, og bøffer til grillen havde vi jo med, for farligt at gå ud fra man er heldig at fange maden. Men lørdag morgen ret tidligt er jeg atter heldig, kroger en god fisk, efter en fin fight kan den landes, den ryger i køletasken, ved hjemkomst vejer den 1850 gram den måler 54 cm. så en god veltrimmet havørred.
Håber vi ses den 19. juni, og der er ligeså meget aktivitet som der var denne weekend.

 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk