Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Barsø den 15.5.2010.

Fællestur Barsø 2010 

Kristian trak atter det længste strå. Efter en noget tam forårs konkurrence Skærtorsdag, måtte vi have en ommer den 15. maj.

Vi var en lille flok der valgte at drage over på den sydøstligste del af øen, vinden var ret hård omkring de 10-12 meter i sekundet fra en nordvestlig retning, det gav en del kastevinde, heldigvis havde vi ugen forinden deltaget i et kastekursus, så problemerne var ikke så store.

Vi fangede en del hornfisk, og de var særdeles hugvillige, dog svære at kroge. Der blev fanget omkring 25 hornfisk

Vi stoppede fiskeriet en times tid før afgang, der var et godt humør ved færgelejet, og der blev fortalt røverhistorier i stor stil

Der blev fanget 7 havørreder, hvoraf 1 var ok til at indbringe 3 præmier, præmie for først indvejede havørred, et gavekort på 250,00 kr. sponseret af Lystfisk.dk.
Præmie for største havørred, et gavekort på 3200,00 kr. sponseret af Sport Dres, og endelig præmie for flest fangede havørreder der kunne holde 1,0 på fultons, et Rapala Fishermans toolkit sponseret af Fluer.dk Tillykke til Kristian. Største hornfisk blev fanget af Anders, en dejlig fed kleppert der gav en ok fight. Det gav et gave kort på 250,00 kr. sponseret af Lystfisk.dk

Tak til alle for en kanon dag.

Havørreden vejede 1,4 kg. og målte 51 cm.

Tak til sponsorerne

     

Vinden var hård.

 

                             
 
 
     
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk