Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Kastekursus den 8.5.2010

Kastekursus den 8.5.2010

Kaste kursus med Lars Chr. Bentsen.

Kom Maj du søde milde

Det var med en broget fornemmelse, at vejudsigten blev fulgt. Op til vore traditionsrige kaste kursus, med Lars Chr. Bentsen fra FFFD som instruktør.
De foregående 6 år har kurset været afholdt i høj sol. 7. år skulle det være lidt anderledes. heldigvis skulle vinden blive svagere om lørdagen. Og det viste sig da også, at vejrmæssigt kunne vi ikke forlange mere.
Kom maj du søde milde, er ikke lige det vi har oplevet i år.

Opvarmning

Deltagerne mødte op alle undtagen Claus, der var lovligt undskyldt grundet sygdom. Håber vi atter ser Claus som en aktiv deltager på siden, når han er blevet rask. God bedring fra os alle.
Folket var klædt fornuftigt på til dagen. Vi spiste et rundstykke og drak varm kaffe, inden Lars begyndte at introducere til kaste kurset. Det var som sædvanlig et lærerigt kursus. Første halvdel gik med opvarmning, og indøvelse af bagkastet.

Distance kast

Efter en runde hvor hver enkelt deltager fik personlig rådgivning, var der tid til et bid brød. Efter middags hvilet skulle der øves distance kast. Her fik vi personlig vejledning 2 gange hver, tror alle fik lært en del nye ting på kurset. Eksempelvis hvor lidt man i det hele taget behøver at arbejde, for at ligge en hel WF line ud. Fluekastet

De 2 nye der var med, Christian Larsen og Ejlif Larsen. Kunne efterfølgende fortælle at de fik rigtig meget ud af kurset. Samtidig var de klar næste år. Jeg prøvede Anders Lauridsens nye fluestang, et dejligt stykke værktøj må man sige.

Jeg takker for den gode tilslutning, det høje humør og ikke mindst tak til Lars for undervisningen.
Vi ses forhåbentlig alle næste år.

Efter kurset skulle jeg lige et smut på kysten, valgte at køre til Trelde. Det gav en fin lille trind ørred på 44 cm. Den tog en final på halv distancen, og ja jeg huskede hvad jeg havde lært 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk