Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Barsø Skærtorsdag 2009

Fluefiskersidens konkurrence den 9.4.2009

Endelig blev det Påskeferie, og vores lille konkurrence på fluefiskersiden skulle afvikles på Barsø.

Vi var 22 tilmeldte og alle mand dukkede op ved det lille færgeleje, alle spændte og forventningsfulde på hvad dagen ville bringe.Vejrudsigten fejlede ingenting, høj sol og en moderat vind, eneste lille minus var den lave vandstand. Men trods det, blev der fanget fisk, næsten alle mand, mærkede eller så noget, der havde med sølvtøj at gøre.

Trods de 22 mand var der oceaner af plads, og jeg er sikker på, et par gode havørred spots, slap for at blive fisket, vi følte os på ingen måde indeklemte, som man kan gøre på bestemte fiskepladser. Morten, Claus, Benny, Jørgen og jeg selv, valgte at gå hen over øen og fiske stenkysten på østsiden. Et dejligt stræk med sten, tang og meget dybt vand inde under land. Vi så flere fisk jage på tæt hold, enkelte faldt da også for vores kreationer af forskellige fluer. Fiskene var utroligt forsigtige, hvem ville ikke være det hvis man skulle æde en krog 🙂 De nappede bare og slap fluen, enkelte kunne ophidses til at indhalere hele fluen, og første flue der blev taget ordentligt sad i enden af Claus's forfang, en lille blank grønlænder omkring 38 cm. havde tænkt sig at afbryde et telefon opkald Claus lige havde fået, vedkommende fik pænt besked på at ringe tilbage senere da han var i færd med at fighte en havørred, fisken blev fightet hurtigt.

 Vi sad ofte og nød solen, en kop kaffe eller sodavand oppe ved de store sten. Jeg ser på et tidspunkt en fisk der viser sig tæt på, griber stangen og spurter hen ad stranden, de andre kigger måbende efter mig, efter 3. kast med en forpustet pattegris, tager en god fisk over de 50 cm. den stakåndede pattegris, fisken ruller sig i overfladen og gylper svinet op igen. 🙂 Der skulle gå en rum tid inden jeg får en fisk på land. Ude over noget dejligt leopard bund viser der sig en fisk, kaster til den, og efter 6 hurtige indtag, sidder den godt kroget, den bliver fightet, landet, aflivet, målt og vejet. Resultat 47 cm. 1250 gram dejlig blank grønlænder hvor skællene raslede af.

Efter en god dag på Barsø skulle vi tilbage til færgelejet, vi skulle sejle retur til fastlandet kl. 17.00. så vi måtte hellere få pakket og komme derned, nede ved havnen havde folk samlet sig og der blev vejet og målt fisk, de skulle jo efter vore interne regler overholde konditionen.

Resultatet blev:
Kristian Nøreng 2 fisk på henholdsvis 55 cm 1,62 kg. og 43 cm. 0,92 kg.
Kristian valgte gavekortet sponseret af Sport Dres for 1. pladsen.

Michael Møller 1 fisk på 47 cm. 1,25 kg.
Michael valgte 1 fluestang sponseret af Tackleshop for 2. pladsen.

Kristian valgte 1 fluestang sponseret af Outdoorworld Danmark for 3. pladsen.

Der ud over blev der fanget nogle stykker der ikke holdte konditionen.

Vi skulle også have overrakt vores vandrepokal for Årets Fisk 2008, Stig fik overrakt pokalen samt et fluesæt sponseret af Sportshuset i Horsens.

Til slut vil jeg sige tak til alle sponsorer og deltagere for at dette arrangement kunne gennemføres.

     

Der fightes fisk ikke så ringe

 

Præmie overrækkelse på Barsø Landing.
     
 
 

 

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk