Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Egebjergård den 21.7.2009

Gensyn med Henry på Egebjerggård.

Egebjerggård skulle atter besøges, Helle og jeg ankom deroppe kl. 20.30, jeg fik pakket grej ud, og startede fiskeriet efter en mundfuld kaffe. Efter de obligatoriske første kast blev der samlet brænde til et bål, med de temperaturer vi har for tiden er det dejligt med lidt varme senere på aftenen.

Efter dette blev der fisket løs, så et par gode fisk meget langt ude, lige efter et par marsvin havde passeret området, håbede de ville komme indenfor et fluekasts længde, jeg havde ladt stangen med en god rejeimitation. 🙂

Fiskene blev dog udenfor kastehold. Der var nu tid til bål tænding, grillpølser og almen hygge.

Derefter kunne der rå fiskes hele natten, klokken 2 stoppede jeg fiskeriet, det blev til en på ca. 45 cm. Som jeg valgte at genudsætte, i håbet om en lidt større fisk, jeg fik mig en kop kaffe og lidt afslapning i fruens stol, nød stjernehimlen, og fulgte solens gang langt ude i det fjerne.

Mobil alarmen blev herefter sat til klokken 03.30 med håbet om lidt større fisk under land i morgen dæmringen. RS stangen blev pakket sammen og Streamdancen blev atter ladet med en rejeimitation, efter 2 undermålere og en mistet ørred, falder hugget inde i badekarret, knap 2 meter fra land bliver rejen suget ned i gabet på en flot ørred, der ikke har tænkt sig at ville på land lige med det samme, først efter ca. 15 min. Og en del bagline udenfor topøjet, kan jeg med ro i sjælen nette den, den bliver målt og vejet, 61 cm. 3,045 kg.

Efter endt fotosession ankommer Henry til pladsen, han roser fisken for dens udseende, og vi får en lille snak omkring helbred og fiskeri. Altid hyggeligt at møde Henry som er en af de faste beboere ved Egebjerggård. Jeg vækker fruen, der har fanget torsk det meste af natten, vi pakker og drager hjemover.

Atter en god tur ved noget af Fyns bedste fiskevand, vi kommer forhåbentligt snart igen.

     
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk