Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Egebjergård den 23.7.2009

Egebjergård den 23.7.2009

Fiskeri sammen med en grand voksen sæl. Med det vejr de lovede for aftenen og natten, ville Helle og jeg, tilbringe den ved Egebjerggård, der var en del fisk inde, men alt for små, fik inden midnat 5 under målet samt en lidt over, som blev genudsat, fik ligeledes en hornfisk og en torsk på ca 40 cm. det er den første torsk jeg render på ved Egebjerggård.

Vi fik grillet og teltet blev slået op for natten.
Morgenfiskeriet foregår kun sammen med en grand voksen sæl der er ligeglad med at regnen står ned i stænger, alle andre lystfiskere er blevet hjemme under deres dyner.
Ved halv fem tiden får jeg denne ørred på 45 cm. og 1082 gram. Regnen tager til og vi vælger at pakke sammen og drage hjemover.
En skøn aften/nat og en våd morgenstund.

Der kan ikke parkeres ved vandet men der er fin parkering ved vejen oppe ved efterskolen. Vejen til vandet kan være en begivenhed i sig selv, hvis man ankommer en tidlig morgen. Der er masser af råvildt i området.
Turen til vandet tager efter hvor god motion man nu er i, mellem 10 og 20 min.

Når man ankommer til kysten er der et lille træskur, og der starter fiskeriet. Der er en masser høfder der rager godt ud i vandet omkring disse er der fine chancer for ørred. Da disse høfder er med til at lave fine badekar, hvor der er masse af byttedyr, til vores eftertragtede trofæfisk havørreden. Er man heldig og finder et revlebrud er det der du skal fiske.


Lidt aftenhygge ved stensætningen.

Egebjergård den 23.7.2009

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk