Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fællesturen 3.1.2004

Fællestykket den 3.1.2004

Vi har så været af sted på vores første fælles tur i det nye år turen skulle have gået til Munkebjerg ved Ibæk Strandvej, dog var fiskeri umuligt grundet de foregående nætters frost, så vi aftalte at køre længere ud i Vejle fjord, næste plads der skulle ses an var Holsterhage en anden god plads i Vejle fjord. Denne plads var is fri, dog kunne hullet ikke bære os alle så vi valgte at starte bilerne og køre ud på Fællesstykket ved Trelde, en sikker plads for en Havørred eller to.

Det skulle siden hen vise sig at holde stik efter godt en times fiskeri, havde undertegnede haft kontakt med 3 Havørreder alle under målet, men rart alligevel, der var fisk på pladsen. Moxholm gik sin vante spadser tur langt væk fra os andre, og efter godt et kvarter kom han slæbende med en Havørred på godt 50 cm. Blank og fin. (Tillykke Mox)

Atter en tur med de gæve gutter på siden med fisk. Rene Staal, Fus, Skau og Store havde alle kontakt med fisk. Efter vi var taget hjem fangede Leif Nielsen en Havørred på 38 cm. Så alt i alt en rigtig god dag. De andre der ikke mærkede fisk, fik en masse frisk luft og falder højst sandsynligt i søvn foran fjernsynet i aften.
Håber alle har nydt turen.
De bedste hilsner Michael

 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk