Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Kastekurset den 31.3.2007

Kastekurset den 31.3.2007

Fluekastekurset blev så endelig afviklet, under de bedst tænkelige forhold.
Lars Chr. Bentsen ankom til Fredericia ved 10 tiden, vi var 13 mand, en udeblev grundet ukendte årsager.

Efter en gennemgang af de forskellige grundlæggende ting indenfor fluekast så som greb og Erik Kyrpings VASK: Vinkler-Acceleration-Stop-Kadance eller ( rytme ) kunne vi gå i gang, Lars fik os delt op i begyndere og øvede.

Begynderne blev sat i gang med at skulle kontrollere stoppet, hvilket så meget mageligt ud, en fluestang i den ene hånd, og den anden hånd dybt begravet i lommen. Og jo fluekastet behøver ikke være hårdt arbejde, hvilket Lars beviste og sagde flere gange i løbet af dagen.

De mere øvede skulle opvarme med kort line, hvor vi blev observeret af Lars der så kunne se hvor vi nogenlunde stod og hvad vi skulle arbejde med hver især. Efter han havde været hele vejen rundt et par gange skulle der spises, madpakker og drikkevarer var venligst sponseret af Georg Christensen der desværre ikke kunne deltage i arrangementet grundet DM i skydning.

Efter pausen skulle der arbejdes med dobbelttrækket, hvilket de fleste kom rigtig godt efter. Også kast over modsat skulder blev øvet. Begynderne skulle have virkeliggjort deres stop øvelse til et rigtigt kast. Vi fik afprøvet kast med kort skydehoved, og udvekslet liner og stænger indbyrdes for at teste grej.

Alle medlemmer på fluefiskersiden.dk, der deltog i kastekurset takker for en god dag. Atter får vi god undervisning af  Lars Chr. Bentsen fra FFFD 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk