Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Wedellsborg Fluefiskeri 25.7.2013

Wedellsborg Fluefiskeri 25.7.2013

Uge 30 var sat af til fiskeriet. Så efter en vellykket tur til Æbelø, blev Helle og jeg enige om at drage til Vestfyn. Nærmere bestemt Husby, hvor vi satte kajakkerne i for at drage ud til revet på Wedellsborg hoved.
Lidt mad skal der også til, maden tilberedes ved lejrpladsen af fruen, der var også besøg på revet, drømmehugget og natfiskeriet, alt gik op i en højere enhed.

Wedellsborg er Fyns største gods, og adgang er kun til fods eller på cykel.
På Wedellsborg hoved er der et rev der strækker sig langt ud i vandet, revet består af store sten, på pladsen er der ofte en rigtig fin strøm og der fiskes til begge sider af revet, husk at fiske det godt af fra land inden du vadefisker.

Fiskene kan trække forbi utroligt tæt på land hen over revet, man kan vade ca. 30 til 40 meter ud af revet, og fiske det af på vejen.
Helt ude ved klinten deler vejen sig og går langs kanten hen til de to nedkørsler. Dengang var det altid revet, der trak og derfor blev det vejen mod venstre. Nedgangen til vandet var en græsklædt skråning, hvor cyklen kunne parkeres. En række vindskæve træer stod på toppen, og strandbredden var fin med sand og sten. Her hoppede jeg ned på stranden og gik mod revet, som var ved pynten på sydsiden af Wedellsborg Hoved.


Wedellsborg Fluefiskeri 25.7.2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2021 by Fluefiskersiden.dk