Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fællestur den 22.10.2005

Fællesturen den 22.10.2005 ved Fællesstykket i Trelde.

Det var med en hvis spænding jeg drog til Fællesstykket den 22.10, det var dagen der skulle sættes hoveder på de medlemmer på siden man skriver med.

Jeg blev glædeligt overrasket over at se den skare af friske kystfiskere der mødte frem. Da jeg ankom til parkeringspladsen ved det lille bådlaug var Henry og Svend Erik fra Vejle ankommet. Svend Erik havde været ude for en ulykke, kom dog alligevel, sej gut hatten af for ham.
Kort tid efter ankom Peter fra Bramming og to gange Jan fra Fredericia, Benny, Georg og Fus kom også til tiden. Alle forberedt til en dag ved kysten på jagt efter Havørreden.

Georg havde lige været et smut ved Borgmesterens da han havde en aftale med en Havørred fra dagen før.

En kystfisker fra Karup var ligeledes ankommet til Fællesstykket, han havde fundet stedet via Fluefiskersiden.dk kort med kørselsvejledning samt beskrivelse af pladsen lå i bilen, rart at se siden bliver brugt :o)

Vi fik alle hilst på hinanden, fik os iklædt vadejakke og waders, hvorefter der blev fisket flittigt fra alles side. Resultatet udeblev da heller ikke flere undermålere blev fanget, et par mistede fisk, og en del fisk over 60 cm. boltrede sig mange gange helt ude af vandet.

Der blev uddelt en præmie for flest fangede undermålere en æske fluer sponseret af Thomas Mølgård Madsen en æske han vandt først på året for en flueimitation han bandt til Fluefiskersiden.
Jan skulle også have en fiduspræmie, det blev et net der passede til den størrelse fisk han fangede på dagen :o)

Hvorfor fangede vi så ikke den fisk der holdte målet, var det vandstanden der var under normalen hele dagen? Var det manglende strøm i vandet, grundet vandstanden var under normalen? Valgte vi det forkerte sted? Var det mangel på fødeemner i vandet? Var vi ikke på det rigtige sted på det rette tidspunkt? Eller var vi bare ikke gode nok?;o)

En lille pæn efterårs ørred i yngledragt blev nænsomt genudsat af Jan.
Scierra Chest & Backpack sponseret af Georg bliver gemt til næste fællestur, måske til en af de fisk på 60+ der boltrede sig uden for kastehold og morede sig over de ivrige kystfiskere der gik inde i vandkanten.

Tak for en god dag.

 

     

 

 
     
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk