Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Fluebinding den 26.2.2005

Fluebinding 26.2.2005.

Tak til alle for en vellykket dag i gode fiskevenners samvær.

Dagen blev afviklet i Vestbyens Fritidsklub hvor Flemming sørgede for at alt klappede med hensyn til lokaler, kaffe, øl og sodavand.

Store bød velkommen da alle var ankommet, folk begyndte så småt at binde fluer, Thomas gik igang med en rejeimitation bundet ved hjælp af materialet softglue, må også lige nævne hestehår, et stærkt og velegnet materiale til eksempelvis ben.

Vi havde også deltagelse fra Horsens LarsM og Peter bandt flittigt flere fluer, Peter var lidt ny i fluebinderiet og blev hjulpet godt igang af Christian formand for juniorafdelingen i Fredericia Sportsfiskerforening.

Michael var kommet fra Åbenrå og deltog også koncentreret.

Vi havde så fået et par nye hoveder med Kevin en habil fisker med mange fine fangster fra kysten, der bandt Kutling imitation med stor professionalisme samt førnævnte Michael bror til Thomas der bandt nogle fluer der skulle bruges til foråret, hvis Thomas kunne lokke ham ud på en tur til kysten.

Ole Bager hyggede sig sammen med Horsens folkene og læste en del i bøger fra Mörrum med flueopskrifter. Han var også ret interesseret i måden Christian lavede de flettede forfang. Han havde bagt nogle rigtig gode Fastelavns boller der blev serveret til eftermiddagskaffen.

Dan fik lidt indblik i fluebindingsteknikken, han havde bundet lidt fluer før men ville gerne have nogle fiduser. Han sad nede ved Christian og fik forhåbentligt snust sig til nogle tricks.

Christian viste hvorledes der laves flettede forfang det faldt i folks interesse.
Læs om det HER

JanIvan deltog også og blev forhåbentligt inspireret så han næste gang tager sit fluestik med. 🙂 Leon fik nogle ideer fra Thomas til Tobis imitation, han bandt derefter en vellykket flue, der skulle afprøves på kysten i Sverige inden længe.

Vi havde også damebesøg en lille pige der var ret interesseret i fluebinding, måske hendes far lærer hende det en dag. Der var også en der forstod at mikse dubbing til en suveræn god flue der efter sigende skulle fange en god ørred her til foråret. Så havde vi lige en knægt med fluebinding i blodet der med en iver der ikke kan beskrives bandt den ene flue efter den anden, fik lidt hjælp af hans far en stor stor mand ved navn Store 🙂 men må sige der er dejligt at se der bliver lagt så meget koncentration bag fluestikket.

Dagen er næsten gået men vi må endelig ikke glemme Kong Kyst. Manden bag fangst af den fine havørred på Nordfyn. Egebjerggård Han bandt også et par fluer der i blandt Blårm de kommende måneders flue.

 

     

 

 
     
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2019 by Fluefiskersiden.dk