Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Æbelø den 26. og 27.6. 2009.

Kajaktur til Æbelø, sammen med min bedre halvdel.

Efter en noget fisketom oplevelse på vore fællestur sidste weekend ville jeg atter prøve øen, denne gang tog Helle med, det var hendes debut i kajakken, og med en vind der sagde 10 sekundmeter fra øst var det med lidt bekymring vi drog afsted, dette skulle dog vise sig ubegrundet, en sej kvinde viste at det også er for piger disse ture. Lidt billederr fra helles debut i kajakken:

     

Der padles langs kysten

 

Naturen ser man på en helt anden måde fra kajakken, fugle ser man fiske og fodre deres unger på strandbredden, naturen er også i en anden dimension fra vandet.

Efter en god gang grill med frikadeller, pølser og kold kartoffelsalat var der tid for iklædning af fisketøj, fluestang og hjul blev samlet og en flue blev knyttet til forfanget, forholdene så perfekte ud, der var vind, strøm og duften af havørreder lå og emmede i luften, det var med en hvis spænding da linen første gang blev lagt ud. Efter nogle kast blev fluen taget i et skvulp og første havørred på turen var en realitet. Efter et stykke tid skulle det vise sig at det ikke var en enlig havørred der var på ædetogt, flere fisk blev fightet og udsat, inden denne blev fightet og foreviget af min personlige pressefotograf.


Fight
     

Jeg forsatte mit indhug på bestanden af havørreder på øen, og det blev et par fine fisk mere, inden jeg valgte at genudsætte de resterende jeg fangede denne suveræne aften/nat på øen.

Inden vi startede på hjemturen skulle vi lige have lidt morgenmad, det nød vi mens et par bombarda fiskere fightede en havørred på ca. 45 cm. de var sejlet fra Flyvesandet og regnede ikke med der var fisk på vestsiden af Æbelø, de fiskede hovedsagligt på østsiden ved den gamle motor, de kiggede da lidt da jeg berettede dem om fiskeriet 🙂
 

 
 
     

Posering med fisk.

 

Solnedgang
 
    Hjemad det går fru Møllers første tur i kajakken var en succes.
 
 
 
 

 

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk