Fluefiskersiden

Fluefiskersiden beskriver fiskepladser, fisketure og tidligere arrangementer.

Påsken 2006

Fiskede 3 dage i Påsken, Skærtorsdag, Påskelørdag og 2. Påskedag.

Påsken 2006 Skærtorsdag
Var jeg afsted sammen med LarsM og Georg, vi besøgte Lille Afrika, fik godt med frisk luft og regn fra oven, ingen fisk ville have fluerne.

Påskelørdag var det afsted igen, Lille Afrika var atter stedet der skulle prøves, så godt vand og ingen ørreder, det kunne ikke passe, så der blev lagt energi i denne dag i samvær med Rene, Asger og Jan. "Vi" så fisk eller rettere sagt Jan skræmte fisk ud inde fra det kystnære vand, hvor ørreden højst sandsynligt havde været på jagt efter Kutlinger eller Børsteorm. Vi havde også besøg af en lille sæl der stille og roligt svømmede indenom os alle 4 uden at virke skræmt, en oplevelse i sig selv.

2. Påskedag gik turen til Fællestykket, havde ellers i tankerne at køre til Borgmesterens hvor Jan (Ørnen) gik sammen med nogle stykker, mærkeligt nok ville den lille røde Peugeot dreje skarpt til venstre da vi nåede Fællestykket, måske var der en fisk her, det skulle prøves, jeg riggede min Gary Loomis klasse 5 til, da jeg håbede at en lille undermåler ville vise sin barmhjertighed, og falde for en af mine fluer. Inden jeg kom i vandet kom Hans og Thomas, de ville lige hilse på og derefter prøve længere ude ved Trelde, jeg tog et træk foran stenen, uden dog at se eller mærke fisk.

Kaffen kaldte og inden jeg fik skænket op rullede Georg ind på Fællesstykkets p-plads, var lidt forlegen da jeg havde lovet at ringe til ham hvis jeg tog ud, var dog taget så tidligt afsted at jeg ikke ville vække både hans kone og ham. 🙂 undskyldte jeg.

Vi fik en basse fra Brejning og fiskede det bedste vi har lært, Georg havde et enkelt hug, behøver jeg fortælle at jeg intet mærkede.

Hans og Thomas kom retur fra Trelde, Thomas havde haft en lille piller og det var det. Vi fik en lille sludder om gamle dage på Fællestykket, og så de nye fluer Thomas eksperimenterer med, hans 2. generation af rejefluen, imponerende hvad den mand kan bag et fluestik. 🙂

Efter en god sludder var det tid for et træk mere, valgte at gå langt ind under Trelde og tage et træk, det begyndte at blæse mere og mere op, Gary Loomis fik lov at stå sin prøve hvilket den bestod med glamour. Da jeg kom til parkeringspladsen var både Georg og hans bil forsvundet, gad vide om vinden havde taget dem begge 🙂 prøvede en sidste gang ved de 2 sten, ingen fisk og hvorfor ikke slutte Påsken af som den begyndte, uden fisk.

Havde hørt om Sælen der havde været på stykket i lørdags igennem Sappe, var heldig at rende i den person der var kommet tættest på sælen, en der bor 20 meter fra et af Vejle fjords hot spots, han havde foreviget begivenheden på billeder som han venligt sendte. Og man kan så se hvorfor vi ikke har haft held med os her i Påsken, men mon ikke fru sæl her under mig en ørred i år ?

Forårstegnene er her Viben og Stæren er kommet, fuglene synger lystigt, ænderne har dannet par, gæslingerne blomstrer og tudserne har lagt deres æg.

Det eneste vi mangler er Havørred på tasken.dk

 
 
Designet af Morten Møller - MMwpweb | Copyright © All right reserved 2002 - 2020 by Fluefiskersiden.dk